Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»,

Με εξαιρετική επιτυχία, μαζικότητα και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στην ΑΣΟΕΕ, η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ», έπειτα από κάλεσμα πάνω από 650 συνδικαλιστών, εργαζομένων, νέων, επιστημόνων, καλλιτεχνών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων.
Η συλλογική εμπειρία από τον πετυχημένο Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και την επιτροπή «ΔΕΝ χρωστάμε-ΔΕΝ πουλάμε-ΔΕΝ πληρώνουμε» αποτυπώθηκε από πολλούς και πολλές, με στόχο να αξιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον για την τόσο αναγκαία επανενεργοποίηση του κινήματος.
Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, εκατοντάδες αγωνιστές και αγωνίστριες από διαφορετικά πολιτικά και συνδικαλιστικά ρεύματα, κατέθεσαν τον προβληματισμό και τις απόψεις τους για το πώς μπορεί να αλλάξει το τοπίο στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, για την ανατροπή της νέας επέλασης στις εργατικές και λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα, ενάντια στην υποταγή στο μονόδρομο των μνημονίων και της λιτότητας, που επιβάλλει το εγχώριο κεφάλαιο, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, στο όνομα του ευρώ.
Η πρώτη αυτή συνέλευση της πρωτοβουλίας αποτελεί  ένα σημαντικό βήμα στην οικοδόμηση μιας νέας  λαϊκής ενότητας «της ρήξης μέχρι το τέλος» ενάντια στο μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου, στη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του φθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Η κεντρική πρωτοβουλία των 650+ υπογραφών πραγματοποιείται παράλληλα με μια δυναμική διαδικασία συγκρότησης επιτροπών και συνελεύσεων για το «Όχι μέχρι τέλους» σε πολλούς δήμους της Αθήνας πόλεις της Ελλάδας και εργασιακούς χώρους . Οι επιτροπές αυτές συσπειρώνουν ένα ήδη σημαντικό δυναμικό, παρά την δυσκολία της περιόδου.
Στην συνέλευση πήραν το λόγο δεκάδες αγωνιστές που συμμετείχαν καθώς και μέλη τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων και επιτροπών του «Όχι μέχρι τέλους» (Βύρωνας, Ζωγράφου,Υγεία,  Καλλιθέα, Δημόσιο τομέα, κά). Έγινε πλούσια συζήτηση για την προοπτική των αγώνων, το σχέδιο της ρήξης, για τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθεί η πάλη σε κάθε χώρο και γειτονιά, καθώς και για την ανάγκη το πλατύ ταξικό κοινωνικό ρεύμα του ΌΧΙ και της ρήξης να βρει δρόμους ανοιχτής και μαζικής έκφρασης. Προβληματισμός κατατέθηκε ακόμα για την ανάγκη να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά την πολιτική της λιτότητας και των μνημονίων, που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το πρόσχημα της μη ύπαρξης εναλλακτικής (ΤΙΝΑ).
Μέσα από μια πλούσια συζήτηση, επικυρώθηκε το αρχικό κείμενο της έκκλησης. Καταδικάστηκε το κοινοβουλευτικό – κυβερνητικό πραξικόπημα της μετατροπής του περήφανου λαικού «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» στο νέο, βάρβαρο μνημόνιο. Αναδείχθηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει «έντιμος συμβιβασμός»με τους οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ, του ΔΝΤ, τους εγχώριους τραπεζίτες και καπιτα-ληστές, τους ιδιοκτήτες των συστημικών μέσων ενημέρωσης, το τόξο συναίνεσης και υποταγής κυβέρνησης - μνημονιακών κομμάτων ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ.  Υπογραμμίστηκε ότι οι μαχόμενες δυνάμεις του εργατικού, νεολαιίστικού και λαικού κινήματος πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ρήξης με την «εθνική ενότητα» της «υποταγής μέχρι το τέλος» των κυρίαρχων τάξεων, της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, που νοιάζεται μόνο για τη σωτηρία της ευρωζώνης, της ΕΕ και του κέρδους των τραπεζιτών και των επιχειρηματικών ομίλων. Να πάρουν στα χέρια τους την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.
Να συγκροτήσουν το δικό τους εναλλακτικό σχέδιο προς όφελος των λαϊκών αναγκών και συμφερόντων. Που θα περιλαμβάνει: τον αγώνα για να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο. Την άμεση σύγκρουση με το ντόπιο καθεστώς των τραπεζιτών, εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλοεργολάβων, που δεν επιτρέπει το «περιβάλλον της ευρωζώνης», την έξοδο και χειραφέτηση από την ΕΕ για την ισότιμη διεθνή συνεργασία των λαών. Την παύση πληρωμών στους δανειστές τοκογλύφους, τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.
Την εθνικοποίηση  της Τράπεζας της Ελλάδος, όλων των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, πρώτα από όλα αυτών που κλείνουν ή τις εγκαταλείπουν οι  ιδιοκτήτες τους,  για να αντιμετωπισθεί η ανεργία, η παράνομη παρακράτηση των μισθών, τα λουκέτα.Την άμεση, «μονομερή» ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, με ξήλωμα όλων των μνημονιακών μέτρων, παλιών και νέων. Την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων, απέναντι στο μνημονιακό εξευτελισμό της Βουλής, στη δικτατορία των μιντιοκρατών, στην αστυνομοκρατία και το νεοφασισμό.
Αναγνωρίστηκε ότι τα αιτήματα, οι αιχμές και η διατύπωση του περιεχομένου ενός τέτοιου εγχειρήματος, οφείλουν να συζητηθούν καθαρά και εξαντλητικά, με όλες τις αναγκαίες γόνιμες αντιπαραθέσεις, στη βάση των ήδη διατυπομένων στο αρχικό κείμενο αιχμών, ώστε να βαθύνουν, να τεκμηριωθούν και να εκλαικευθούν και να αποτελέσουν αντίπαλο δέος στην τρομοκρατία των μονόδρομων και νεύρο της οργάνωσης του λαικού ξεσηκωμού.
Αποφασίστηκαν:
-          Η συνέχιση μαζέματος υπογραφών και το στήσιμο επιτροπών του «ΟΧΙ μέχρι τέλους, μέχρι τη νίκη» στις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, υγείας, δημοσίου κλπ. Επιτροπές που θα πρέπει να πρωτοστατήσουν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της νεολαίας στην οργάνωση και ανάπτυξη κινητοποιήσεων και αγώνων. Πρώτος σταθμός, μέσα στον Αύγουστο, η διοργάνωση συλλαλητηρίων μόλις ανακοινωθεί και ψηφίζεται η βάρβαρη συμφωνία για το 3ο μνημόνιο. Επόμενος σταθμός, οι διαδηλώσεις με αφορμή τη ΔΕΘ
-          Η δημιουργία ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβουλίας, ώστε να είναι δημόσια γνωστές οι πρωτοβουλίες, τα καλέσματα και οι θέσεις της
-          Η οργάνωση συλλογικών αντιστάσεων ενάντια σε όλα τα μνημονιακά μετρά παλιά και νέα, τις ιδιωτικοποιήσεις (λιμανιών, αεροδρομίων, δημ. Περιουσίας & ελεύθερων χώρων), στις εξώσεις κλπ. Η  ενίσχυση της αλληλεγγύης και ο συνδυασμός της με τα συνδικαλιστικά όργανα των εργατικών χώρων

Τέλος, συγκροτήθηκε προσωρινό συντονιστικό από προτάσεις των συμμετεχόντων, για καλύτερη οργάνωση της υλοποίησης των αποφάσεων, με την προσδοκία μιας νέας Συνέλευσης των επιτροπών πια, στις αρχές Σεπτέμβρη. Το Συντονιστικό, το οποίο είναι ανοιχτό στις συνεδριάσεις θα εκλέγεται από κάθε συνέλευση.
Όποιος-α επιθυμεί να συνυπογράψει το παραπάνω κάλεσμα, και να επικοινωνεί με την πρωτοβουλία μπορεί να στείλει ένα email με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά του-της στο OXI.mexri.to.telos@gmail.com
Αθήνα 29 Ιουλίου 2015


 Μεχρι τώρα οι Υπογραφες :



1 Aγαπητός Θανάσης - Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρ. Μακεδονίας, πρόεδρος Β΄ Συλ. Εκπ. Π.Ε. Θεσ/νίκης
2 Αβράμης Κώστας - εκπαιδευτικός-Οργανωτικός γραμματέας ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας
3 Αγαπητού Ειρήνη – μέλος Δημ. Κίνησης Αγ. Βαρβάρας Αντιθέσεις..
4 Αγγέλου Γ. Γιάννης - Σχης (ΜΧ) ε.α. - Οικονομολόγος ΜΒΑ - Ms'c
5 Αγοργιαννίτης Γιώργος μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
6 Αδαμακόπουλος Γιάννης - συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών
7 Αδαμόπουλος Νίκος- Μέλος ΕΕ ΑΔΕΥ -μέλος Γ.Σ ΠΟΕ-ΟΤΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.
8 Αθανασάκη Βάσω, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ
9 Αθανασιάδης Αθανάσιος , MD, PhD, Ιατρός ΕΣΥ
10 Αθανασοπούλου – Βαφειάδου Αντωνία - Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου
11 Αλεμίδου Θώμη - Μέλος ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
12 Αλεξανδροπούλου Αγγελική- Ελεύθερος Επαγγελματίας
13 Αλεξάτος Γιώργος, συγγραφέας - ιστορικός
14 Αλεξίου Έλλη-φοιτήτρια
15 Αλεξίου Σπύρος- Δημ. Σύμβουλος Αγ. Παρασκευής
16 Αλεξόπουλος Διονύσης
17 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΔΑΣΚΑΛΑ,ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Σ.Ε.Π.Ε ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
18 Αλοίμονος Στράτος - ΜΟΥΣΙΚΟΣ
19 Αμπάτης Διονύσης, μέλος Δ.Σ ΟΙΕΛΕ
20 Αναγνωστόπουλος Βίκτωρας - σκηνοθέτης
21 Αναγνωστοπούλου Κούλα - Πρόεδρος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Έδεσσας
22 Αναστασιάδου Σάρα - ΕΕ ΕΔΟΘ- ΣΩΜ ΕΡΓ ΑΧΕΠΑ
23 Αναστασίου Ανδρέας - Δημοσιογράφος, Διδάσκων & Διδακτορικός Ερευνητής Πανεπιστημίου Λέστερ
24 Ανδρεάδης Γιάγκος, ομότιμος καθηγητής Παντείου
25 Ανδρεόπουλος Νίκος-ιδιωτικός υπάλληλος
26 Ανδριώτης Λευτέρης-φοιτητής
27 Αντωνιάδης Παύλος-φοιτητής
28 Αντωνόπουλος Αντώνης Α. - Τοπ/φος Μηχ/κος Τ.Ε.
29 Αντωνόπουλος Παύλος - μέλος Δ.Σ. Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και πρώην μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ
30 Αποστολίδης Ζαννής, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
31 Αρβανίτη Ελενα - Ηθοποιός
32 Αρβανίτη Στυλιανή, εκπαιδευτικός
33 Αργυροπούλου Βασιλική- μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζ. σε Φροντιστήρια Ιδ. Εκπαιδευτικών Β. Ελλάδος (Σ.Ε.Φ.Ι.Ε.).
34 Αρφάνη Δάφνη, Φυσικός
35 Ασαλουμίδης Κώστας - πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΝ) Εργατική Αλληλεγγύη
36 Ασκητής Γιώργος - Αγρότης Συνδικαλιστής
37 Ασμής Λάζαρος πρόεδρος ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ
38 Ασπράγκαθος Σωτήρης-φοιτητής
39 Ασπρογίαννης Γιάννης- ΠΟΕ-ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ
40 Αφεντουλίδης Γιώργος-Δημοτικός Σύμβουλος "ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"
41 Βαγγελός Στέφανος - Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος Φθιώτιδας Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
42 Βαγενάς Χρήστος - Μέλος ΔΣ ΠΟΠΟΚΠ
43 Βαϊνάς Παντελής - μέλος Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ
44 Βακάλογλου, Κυριάκος-φοιτητής
45 Βαλλή Έλενα - φιλόλογος
46 Βάσιλα Αγγελική δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση "Εκτός Σχεδίου", δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
47 Βασιλάκη Άννα - Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
48 Βασιλάτος Γιώργος - Άνεργος
49 Βασιλάτου Βίκυ - Βιολόγος (Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Αναπληρώτρια)
50 Βασιλειάδης Τάσος - Μηχανικός, μέλος κεντρικής αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
51 Βασιλείου Αρώνης Μάνος- φοιτητής
52 Βασιλόπουλος Χρίστος - Λαϊκή Επιτροπή Γρεβενών "Όχι μέχρι Τέλους "
53 Βάσσης Διονύσης – Μέλος ΔΣ Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας
54 Βάσσου Κική - Αρχιτέκτων, μέλος Εξελεγκτικής Επ. ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ
55 Βατικιώτης Λεωνίδας - Οικονομολόγος - Δημοσιογράφος
56 Βαφειάδη Ελένη - Γραμματέας Συλλόγου Αρχιτεκτόνων
57 Βαφειάδης Χρήστος - Καθηγητής ΤΕΙ Χαλκίδας
58 Βεζύρη Ζαχαρούλα - Μέλος αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης
59 Βεκρής Αλέξανδρος-φοιτητής
60 Βελιτζέλου Ακτίνα, κτηνοτρόφος
61 Βενιανάκης Κώστας - Ανεξάρτητος επενδυτικός σύμβουλος
62 Βλαχαδάμης Σπύρος - Πολίτικος Μηχανικός, μέλος κεντρικής αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
63 Βλάχας Κώστας-φοιτητής
64 Βλαχογεώργος Γεώργιος -Γιατρός
65 Βλαχογιάννη Μαίρη - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
66 Βλαχογιάννης Θεόδωρος - φοιτητής
67 Βλαχομήτρος Δημήτρης - Συνταξιούχος, δημοτικός σύμβουλος Θέρμης
68 Βουζουναράς Δημήτρης- Ελ. Επαγγελματίας, Κορινθία
69 Βουρεκάς Θοδωρής - "Κίνηση για την Διαγραφή του Χρέους"
70 Βουρτσάκη Βάνα, δασκάλα, πρόεδρος Γ' Συλ. Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης 
71 Βούτσα Ιωάννα - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
72 Βουτσαράς Στέλιος – Ηλεκτροσυγκολλητής
73 Βουτσίνος Αχιλλέας-φοιτητής
74 Βραζιώτης Δημήτρης – Γεωπόνος, Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
75 Γαβριηλίδης Βαγγέλης ,Φοιτητής
76 Γαζάκης Αντώνης - Εκπαιδευτικός, σχολείο Αλληλεγγύης Οδυσσέας
77 Γαϊτανίδου Ευανθία – Επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια 
78 Γαλατάς Ζώης – Γραμματέας Σωματείου Εργ. ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων
79 Γαλατάς Θανάσης - Πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
80 Γαλιατσάτος Νικόλας  Φυσικός
81 Γαλιατσάτου Βασιλική- φοιτήτρια
82 Γανιάρη Ιφιγένεια Γραμ. Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας
83 Γαρδικλής Δημήτρης - Γραμματέας σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Βούλας
84 Γαρίδη Έφη - Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
85 Γάτου Αλεξάνδρα - γλύπτρια 
86 Γεροτζιάφας Γρηγόρης - Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie (Paris VI)
87 Γεώργα Παναγιώτα-φοιτήτρια
88 Γεωργάκη Έλενα- φοιτήτρια
89 Γεωργάκη-Κόλια, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
90 Γεωργάκης Δημήτριος μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ)
91 Γεωργακοπούλου Αναστασία - Γραμματέας του Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας
92 Γεωργαντά Χριστίνα- φοιτήτρια
93 Γεωργιάδης Γεώργιος
94 Γεωργίου Γιώργος - Πολιτικός Μηχανικός τε
95 Γεωργούλιας Σπύρος, Οικονομολόγος
96 Γιαμάνη Δήμητρα – Μαγείρισσα, Β΄ Πειραιά
97 ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΚΙΚΗ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΛΜΕ
98 Γιαννίτση Παρασκευή-Συνταξιούχος
99 Γιαννούλια Κατερίνα- Μέλος ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Νομού Αττικής του Υπουργείου Γεωργίας
100 Γκάνια Ρένια - Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
101 Γκατζή Άννα-φοιτήτρια τμήματος ΗΜΜΥ ΑΠΘ
102 Γκένας Άκης
103 Γκιούλος Δημήτρης-μεταφραστής/συγγραφέας/ρ. παραγωγός στο Κόκκινο Πάτρας
104 Γκιουλουμίδης Γιώργος, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Υπαίθρου Θεσ/νίκης
105 Γκόβας Δημήτρης - Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθήνας
106 Γκόγκου Νατάσα-Άνεργη Αρχαιολόγος
107 Γκόνη Αναστασία Καραμπότσου, φοιτήτρια Νομικής
108 Γκόνη Ιρώ Καραμπότσου, μαθήτρια
109 Γκότσης Ηρακλής -Αντιπρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Εργαζόμενων ΨΝΑ-ΔΑΦΝΙ
110 Γκότσης Στάθης- Πρόεδρος ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων
111 Γκούνος Θεόφιλος - Μηχανικός
112 Γκούνου Ελένη- ταξιδιωτικός πράκτορας
113 Γούναρη Παναγιώτα - Καθηγήτρια παν/μιου Μασαχουσέτης, Βοστώνη
114 Γουρλάς Νίκος - Συνδικαλιστής
115 Γούσης Κώστας - Πολιτικός Επιστήμονας
116 Γραβάνη Κατερίνα-φοιτήτρια
117 Γραμμένος Θεοφάνης , Επίκ. Καθηγητής, Παν/μιο Θεσσαλίας
118 Γρόλλιος Γιώργος - Καθηγητής παιδαγωγικής στο ΠΤΔΕ του ΑΠΘ
119 Γρυμπογίαννης Γιώργος - Συνταξιούχος
120 Γωνιανάκη Πόπη - DB Administrator στην ΑΕΣ Ηρακλείου
121 Δαμανάκης Κώστας-φοιτητής
122 Δαμέλος Πάνος - μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συνδέσμου Υπαλλήλων Αμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων
123 ΔΑΜΙΑΝΟΣ Βασίλης: Μέλος διοίκηση συλλόγου και ομοσπονδίας συνταξιούχων ΔΕΗ και μέλος Ε.Ε. της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.[Συνομοσπονδία Συνταξιούχων. 
124 Δαμιανός Βασίλης: Μέλος διοίκησης συλλόγου και ομοσπονδίας συνταξιούχων ΔΕΗ, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.
125 Δαρας Δημητρης Ελευθερος επαγγελματιας Αμφικλεια Φθιωτιδας
126 Δαρδαβίλα Μυρτώ - Μέλος Αντιπροσωπεία ΤΕΕ
127 Δασκάλου Νίκος - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣ ΕΔΟΘ-ΣΩΜ ΕΡΓ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
128 Δαφέρμου Ειρήνη - Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ).
129 ΔΕΜΕΔΡΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - πρώην ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΛΜΕ
130 Δεμερδεσλής Γιώργος - Μαθηματικός ο ΓΕΛ Ορεστιάδας
131 Δέση-Λουκά Χριστίνη, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
132 Δημητριάδης Βλάσης, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
133 Δημητρόγλου Γιάννης    αγροτικός ιατρός 
134 Δημόπουλος Δημήτρης -φοιτητής
135 Δινοπούλου Βαϊα, φοιτήτρια ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
136 Δινοπούλου Ευαγγελία, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, πρόεδρος του συλλόγου Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου
137 Διονυσόπουλος Γιώργος - Μηχανολόγος Μηχανικός
138 Δομούζη Σταυρούλα - μέλος ΔΣ ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής
139 Δούρος Απόστολος - νοσηλευτής   ΔΣ σωματείου εργαζομένων Δρομοκαίτειου
140 Δραγανίγος Αντώνης - Μηχανικός, αντιπρόσωπος συν. Εργατικού Κέντρου Αθήνας
141 Δραγώνας Χρήστος-φοιτητής
142 Δροσοπούλου Βάσω - ΧΑΝΙΑ
143 Εβελίνα Σταματάκη- φοιτήτρια
144 Ελευθεράτος Διονύσης- Δημοσιογράφος
145 Ευαγγέλου Βασιλική -Κτηνίατρος-Πρόεδρος Παραρτήματος Ηπείρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου
146 Ευθυμίου Κώστας-φοιτητής
147 Ευσταθίου Γιούλη
148 Ευσταθίου Χρήστος-φοιτητής
149 Εφεντάκη Αθανασία-φοιτητής
150 Ζαγανίδης Χρήστος, καθηγητής, πρόεδρος Δ.Σ. Ε΄ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης
151 Ζαμπουλάκης Νίκος αντιπρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου
152 Ζαρκάδα Σαββίνα - φοιτήτρια ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
153 Ζαφείρη Όλγα - εργαζόμενη και συνδικαλίστρια στο Υπουργείο Πολιτισμού
154 Ζαφείρης Αντρέας - Μέλος του ΔΣ ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ
155 Ζέρβα Αγγελική-φοιτήτρια
156 Ζέρβας Μάκης , Πανεπιστημιακός, Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ ΕΑΠ
157 Ζέρβας Μιχάλης-φοιτητής
158 Ζέρβας Νίκος-φοιτητής
159 Ζιόβας Γιώργος - Ηθοποιός
160 Ζιουτοπούλου Ελένη - Συνταξιούχος
161 Ζιώζια Ηρώ, ασκούμενη δικηγόρος ΔΣΠ
162 Ζόγκας Δημήτρης - Φοιτητής Πολυτεχνείου Κρήτης 
163 Ζορμπαλά  Τίνα - Πανεπιστημιακός, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΣΔΕΠ, Πρόεδρος Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου
164 Ζούμπος Βασίλης - Πολιτικός Μηχανικός - Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας - Μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ Ε. Α. Στερεάς
165 Ζουμπουρλής Γιώργος - Φοιτητής
166 Ζωγραφάκη Ειρήνη – Μέλος ΔΣ ΟΣΝΙΕ
167 Ζωγραφάκη Μαρίνα – συνταξιούχος φαρμακοποιός
168 Ζωγράφος Αποστόλης - φοιτητής πολυτεχνείου Κρήτης
169 Ζωγράφου Ελευθερία-φοιτήτρια
170 Θεοδοσίου Αποστόλης, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, εργαζόμενος στον επισιτισμό
171 Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης- μέλος Industrial Workers of the World, Bradford, Αγγλία
172 Θεόδωρος Μακράκης του Ευαγγέλου - Πτυχιούχος Πολ.Μηχανικός ΑΤΕΙ
173 Θεολόγου Σταύρος, Νοσηλευτής , Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝΑ " Ευαγγελισμός "
174 Θεοφίλης Γεώργιος, - Προγραμματιστής
175 Θεοχαροπούλου Κων/να-φοιτητής
176 Ιακωβάτος Γεράσιμος - Πρόεδρος επιτροπής παραρτήματος μισθωτών τεχνικών Ηρακλείου
177 Ιακώβου Νένα, πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Δυτικής Αττικής, μέλος Γ.Σ ΑΔΕΔΥ
178 Ιορδανού Μαρία Χριστίνα - ζωγράφος
179 Ιωαννίδη Βίκυ - Μηχανικός, συμμετοχή στη πολιτική ομάδα Ελλήνων Ολλανδίας ReINFORM
180 Ιωαννίδης Γαβριήλ Γεν. Γραμ. του ΔΣ της "Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας" & Γεν. Γραμ. του ΔΣ του "Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής"
181 Ιωαννίδης Τάσος αντιπρόεδρος Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Ελευσίνα)
182 Ιωαννίδου Αλεξάνδρα- Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών
183 Ιωαννίδου Γιώτα- Μέλος Δ.Σ - ΟΛΜΕ
184 Καβαδάκη Μιρέλλα-φοιτήτρια
185 Καβαδάκης Γιάννης-φοιτητής
186 Καβακλής Λουκάς, αιρετός ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας
187 Καβαλλιεράτος Γιώργος - Άνεργος
188 Καββαδίας Γιώργος- Πρόεδρος Πανελλαδικής ομοσπονδίας συνταξιούχων ΝΑΤ
189 Καλαϊτζήδης Θόδωρος - Συνταξιούχος Εργάτης Δήμου Αθήνας
190 Καλαϊτζοπούλου Ηλέκτρα, Βιολόγος
191 Καλαπούτης Σταμάτης, δημοτ. Υπάλληλος, μέλος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Θεσ/νίκης
192 Καλαρά Γεωργία, Τεχν. Γεωπόνος - Καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας
193 Καλημερίδης Γιώργος – Πρόεδρος του Συλλόγου Δ-Ν Σύρου-Τήνου-Μυκόνου
194 Καλιαμπάκος Σωτήρης- Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ)
195 Καλλή Νανσυ - Δικηγόρος
196 Καλόγερος Παντελής- Εργαζ. στο Δήμο Χίου , Αντιπρόεδρος Παγχιακού Συλλόγου Ανθρώπων με Αναπηρία , Ολυμπιονίκης με Αναπηρία
197 Καλογριάς Μένιος, νοσηλευτής, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκ. “Άγ. Παύλος"
198 Καλοιδάς Σοφοκλής-φοιτητής
199 Καλομοίρης Γρηγόρης- Μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ – Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου
200 Καλτσώνης Δημήτρης - Πανεπιστημιακός καθηγητής, Πάντειο
201 Καμάρης Δημήτρης - Εκπαιδευτικός
202 ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
203 Καμπουράκη Μαίρη - δημοσιογράφος
204 Κανάκης Δημήτρης-φοιτητής
205 Κανδήλας Βάϊος - Δάσκαλος
206 Καντά Κωνσταντίνα- φοιτήτρια
207 Καπακτσής Αλέκος, μέλος ΔΣ συλλόγου ΠΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης
208 Καπετανάκη Γαρυφαλλιά - ΣΕΦΚ
209 Καραβάς Αντώνης - Μέλος ΓΣ ΑΔΕΔΥ
210 Καραγιαννάκης Χρήστος , Δημοτικός σύμβουλος (αντιδήμαρχος) Κερατσινίου Δραπετσώνας 
211 Καραγιάννης Ανδρέας ,Οργανοποιός-Αγρίνιο
212 Καραδάκης Γιώργος - αν/τής γραμματέας Συλλόγου Μον. Διοικ. Υπαλλ. Σιβιτανιδείου
213 Καραλής Βασίλης-φοιτητής
214 Καράμαλης Δημήτριος, Πρόεδρος Σωματείου ΠΑΣΕ ΟΤΕ Λέσβου
215 Καραμητσόπουλος Γιώργος - Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
216 Καράμπας Κώστας - ιδιωτικός υπάλληλος
217 Καραμπέλη Μαρία ειδικευόμενη ιατρός Γ.Ν Κοργιαλένειο-Μπενάκειο-Ε.Ε.Σ.
218 Κάργας Γιώργος - Πανεπιστημιακός μέλος Δ.Ε. ΠΟΣΔΕΠ
219 Καρκαβάτσος Γιάννης - Γεωπόνος
220 ΚΑΡΝΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  - ΣΥΝ/ΟΣ Δ.Υ
221 Κασαπίδης Γιώργος - μεταφραστής
222 Κασίμης Νίκος Η. -μέλος της Συλλογικότητας "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Πόρτο Ράφτη" ​
223 Κάσκαρης Γιάννης  - δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. 5ου Συλλόγου "Δελμούζος-Κουντουράς" Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης.
224 Καστρινάκης Λάμπρος
225 Κατέβα Ζωή-εργαζόμενη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
226 Κατής Ορέστης-φοιτητής
227 Κατσαδήμου Νάνσυ, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
228 Κατσανεβάκη Ζαμπία, ΔΕ της ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
229 Κάτσαρης Παναγιώτης - Περιφερειακός σύμβουλος με την Ανταρσία στο Μωριά, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζ. στον ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ
230 Κατσαροπούλου Λία - Εργαζόμενη ΟΤΑ
231 Κατσαρού Ιωάννα, δασκάλα, πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά
232 Κατσιγιάννη Εβίτα- φοιτήτρια
233 Κατσιμίχας Αλέξανδρος-φοιτητής
234 Κατσίμπα Δάφνη - Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης
235 Κατσιόλα Λίνα - πρ. πρόεδρος Σωματείου υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης, αδιόριστη εκπαιδευτικός
236 Κατσίφης Νίκος, Ενεργοί Άνεργοι
237 Κατσουλάκος Νίκος -Μηχανολόγος Μηχανικός Δρ. Ε.Μ.Π., Αυτοαπασχολούμενος / Ερευνητικός Συνεργάτης Ε.Μ.Π.
238 Καφαράκης Νικόλαος-φοιτητής
239 Κερεστετζής Γιάννης-φοιτητής
240 Κεφαλινός Νίκος - Μηχανικός Παραγωγής
241 Κεχαγιάς Γιώργος - Εργάτης
242 Κεχαγιάς Γιώργος , φοιτητής ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης
243 Κηπουρός Γιάννης εργαζόμενος Ο.Τ.Α. Ν. Θεσ/νικης
244 Κλάδης Διονύσης – Μέλος ΔΣ ΣΤΕΒ
245 Κλεισιάρης Ζήσης, δικηγόρος, μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
246 Κλεφτοδήμος Δημήτρης -Γ.Γ. ΔΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
247 Κλοκίδου Γιούλη, μέλος της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
248 Κλωνιζάκης Μάρκος ταμίας ΣΕΙΙΝΑΠ (Σύλλογος Έμμισθων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Αθήνας Πειραιά)
249 Κοβιός Γιώργος - Πρόεδρος σωματείου μισθωτών τεχνικών
250 Κοζανιτάς Γιώργος – Μέλος ΔΣ ΣΕΦΚ
251 Κοιλάκου Σύλβια - Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αθήνας
252 Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης - Μέλος Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Αγρινίου
253 Κοκκόρη Νάγια- φοιτήτρια
254 Κόλλιας Θάνος-φοιτητής
255 Κολοβός Γιάννης- Μέλος ΓΣ της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας
256 Κολότσιος Σάκης - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
257 Κόνιαρης Χρήστος- Πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΚΑ
258 Κοντάκος Κώστας - Αναπληρωτής Μαθηματικός
259 Κοντελές Δημήτρης - αιρετός ΠΥΣΔΕ Λάρισας
260 Κοντογιάννη Μαριλένα - ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
261 Κοντομάρης Κώστας - Πρόεδρος Εργαζομένων Σωματείο ΕΧΑΕ
262 Κοντομάρης Σπύρος , μέλος ΔΣ Σωματείο ΕΠΑ Αττικής, μέλος Α/τεε
263 Κορδίλας Ξενοφών, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Γ' Συλ. Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης
264 Κοσίνας Αντρέας-μαθητής
265 Κοσμοπούλου Όλγα- Μέλος Εκτελ. Γραμ. ΟΕΝΓΕ – μέλος Δ.Σ. Συλλόγου εργαζ. νοσοκομείου Νίκαιας και Δ.Σ. ιατρικού συλλόγου Πειραιά.
266 Κοσμοπούλου Φωτεινή Μέλος Δ.Σ. συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας
267 Κοτρίκλα Βασιλική - Εκπαιδευτικός
268 Κοτσόργιος Δημήτρης , πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών 
269 Κοτσόργιου Κατερίνα , Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στα καταστήματα τύπου στο Δ.Α.Α.
270 Κουκουλάς Γιάννης - Ιστορικός τέχνης, συνεργάτης Εφημερίδας των Συντακτών
271 Κούρκουλας Θανάσης - Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό
272 ΚΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΟΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙ-ΦΥΛΗ
273 ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΠΟΚΠ
274 Κουρούπης Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας ΕΛΜΕ Εύβοιας
275 Κούστας Κώστας , εκπαιδευτικός - Αντιπρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νιας - Περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας
276 Κουτρουμπάκης Κώστας Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
277 Κουτσογιάννης Γιάννης-φοιτητής
278 Κουτσούκου Βικτωρία-Ιατρός ΕΣΥ
279 Κουτσούμπα Δέσποινα- Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής - Μέλος ΓΣ της ΑΔΕΔΥ
280 Κρανάκης Χρίστος-φοιτητής
281 Κρασάκης Δημήτρης-φοιτητής
282 Κρεασίδης Γιώργος- Μέλος ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
283 Κριτσινιωτης Θανάσης - φιλόλογος οΕΠΑΛ Λάρισας, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας
284 Κρόκος Νικόλαος, Αρχιτέκτων-Μηχανικός.
285 Κυλάφης, Θάνος-φοιτητής
286 Κυριακάκης Γιάννης, περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Χανίων
287 Κωνσταντινίδης, Ηλίας-φοιτητής
288 Κωστάρας Βασίλειος - Ιατρός επιμελητής ΕΣΥ Πρώην πρόεδρος νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανιας
289 Κωστής Ιπποκράτης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σκύρου
290 Κωτίδου, Δανάη-φοιτήτρια
291 Κωτσάκος Χρίστος αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
292 Λάβδας Σπύρος, Phd, Msc. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)
293 Λαδικός Ηλίας, μέλος ΔΣ Συλλόγου εργαζομένων ΤΕΕ
294 Λαθήρα Γιάννα, ταμίας της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
295 Λαθήρας Γιάννης, πρόεδρος της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
296 Λαθήρας Χρήστος, δάσκαλος, ταμίας Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά
297 Λάμπρου Νίκος - ΛΟΓΙΣΤΗΣ
298 Λάσκαρης Γρηγόρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Γενικός Γραμματέας ΠΣΔΜΜΜΜ
299 Λαυτσής Πάρις – Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Πληροφορικής Αθήνας, ΕΚΠΑ
300 Λέκκας Παναγιώτης, γραμματέας ΕΛΜΕ Χαλκιδικής
301 Λιάγκος Γιώργος - Μέλος ΔΣ ΣΜΤ
302 Λιανος Αλέξανδρος-φοιτητής
303 Λιανός Θεμιστοκλής-φοιτητής
304 ΛΙΑΠΗΣ ΝΙΚΟΣ
305 Λιαπόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου - Νοσηλευτής ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
306 Λίασκος Αλέξης - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΥΒΠΙΑΣ
307 Λιβιτσάνος Γεράσιμος - Δημοσιογράφος The Press Project, Unfollow
308 ΛΙΓΑΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
309 Λιναρδάτος Φοίβος-φοιτητής
310 Λιοδάκης Ανδρέας, πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων
311 Λιόντος Βασίλης – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ
312 Λιόσης Βασίλης - Ιδ. Εκπαιδευτικός
313 Λούβρου Σοφίαννα - Γραμματέας σωματείου μισθωτών τεχνικών
314 Λουμάκου, Ευαγγελία- φοιτήτρια
315 Λουσιώτης Νίκος - Φαρμακοποιός
316 Λυκιαρδόπουλος Βύρωνας, γραμματέας της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων
317 Μαγγανάς Μελέτης -άνεργος κοινωνιολόγος
318 Μαΐστρελης Πάνος-φοιτητής
319 Μακρής Ανδρέας- Μέλος ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ
320 Μακρής Βασίλης , πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ. Καλλιθέας - Μοσχάτου
321 Μακρυγιάννης Στέφανος - δάσκαλος μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης
322 Μαλεφάκη Ηρώ , μέλος ΔΣ μηχανολόγων μηχανικών πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας
323 Μάλλης, Κωνσταντίνος-φοιτητής
324 Μανιάτης Γιώργος - Πανεπιστημιακός καθηγητής ΕΚΠΑ
325 Μανίκας Σταύρος – Πρ. μέλος ΔΣ ΕΚΑ
326 Μανιός Δημήτριος, Εκπαιδευτικός
327 Μανουράς Γιώργος - Μέλος Δ.Σ Φυσικού Αθήνας, ΕΚΠΑ
328 Μανουσάκης Γιώργος - Πρόεδρος Σωματείου Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, μέλος ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ
329 Μαντά Καλλιόπη - Συνταξιούχος
330 Μάντζαρης Γιάννης, μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
331 ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
332 Μανώλης Δουβίτσας-φοιτητής
333 Μανωλόπουλος Γιάννης - Μέλος ΔΣ ΣΤΕΒ
334 Μαρίνης Στέλιος – Μαθηματικός
335 Μαριόλης Δημήτρης, πρόεδρος Α΄ Συλλόγου Αθηνών εκπαιδευτικών ΠΕ
336 Μαρκάκος Γεώργιος μέλος του Συλλόγου φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ
337 Μαρκάτης Λευτέρης, πρόεδρος Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας
338 Μαρκέτος Σπύρος - Πανεπιστημιακός ΑΠΘ
339 Μαρκοπούλου Μάρθα - διευθύντρια ιδιωτικής κλινικής.
340 Μασούρας Κωστής - Αρχιτέκτων, μέλος ΔΕ Τ.Ε.Ε
341 Μασούρας Χρήστος, μαθηματικός
342 Μασσουρας Ιασωνας-φοιτητής
343 Ματσούκα Νεφέλη- φοιτήτρια
344 Μαυριτσάκης Γιάννης- συγγραφέας
345 Μαυροειδής Παναγιώτης, Μεταλλειολόγος Μηχανικός
346 Μελαμπιανάκη Ζέττα Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης και πρώην μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ
347 Μελέτη Σοφία, μέλος ΔΣ Συλλόγου εργαζομένων ΤΕΕ
348 Μενεκιδη Σοφια- φοιτήτρια
349 Μένου Κική – Μέλος Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού
350 Μεράντζας Γιώργος - Τραγουδιστής
351 Μερμίγκης Στελιος μελος ΔΣ σωματειου εργαζομένων νοσοκομείο Αγρινίου δημοτικός σύμβουλος δήμου 
352 Μητροπάνου Μυρσίνη- φοιτήτρια
353 Μητσέλος Σπύρος-Γεν. Γραμ. ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
354 Μητσοπούλου Όλγα , Εκπαιδευτικός
355 Μιλτσακάκης Μιχάλης – Μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ
356 Μιχαηλίδης Μάριος-Δάσκαλος
357 Μιχαηλίδου Καλλιόπη- φοιτήτρια
358 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
359 Μιχαλοπούλου Θάλεια-φοιτητής
360 Μίχος Κωνσταντίνος - Χορογράφος
361 Μονιάκη Χρυσούλα – Μέλος Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων ΕΛΣΤΑΤ
362 Μόσχου Αντρέας, πρώην μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φαλήρου Θεσσαλονίκης
363 Μουγιακάκος Σταύρος-φοιτητής
364 Μουλός Θοδωρής-φοιτητής
365 Μουλός Χρήστος-φοιτητής
366 Μουρμούρης Γιώργος-φοιτητής
367 Μουσταφά Τσολάκ, ποιητής-εκδότης-δημοσιογράφος. Κομοτηνή
368 Μπαζώρας Ιωάννης, εκπαιδευτικός
369 Μπαθρέλλος Σταμάτης, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
370 Μπαθρέλλου Ντίνα, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
371 Μπακαλάκης Χρήστος - Σερβιτόρος
372 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ - Νηπ/γός ΠΕ Μαγνησίας
373 Μπαλαδήμας Δημήτρης, Πολιτικός Μηχανικός Καρδίτσα
374 Μπάλλας Ανδρέας, Γεν. γραμματέας της ΕΛΜΕ Λέσβου, Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου με την Ανταρσία στο Αιγαίο
375 Μπαρδάκης Κώστας - Αρχιτέκτονας
376 Μπαρδάνη, Άννα- φοιτήτρια
377 Μπαρδουμπούρη Γεωργία - Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσα
378 Μπαρμπαρής Γιώργος-φοιτητής
379 Μπαχτή ΑΝΝΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
380 Μπελαντής Δημήτρης - Δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ Δ.Σ.Α.
381 Μπένιας Γιώργος-φοιτητής
382 Μπέτσης Λευτέρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ
383 Μπίλιας Γιάννης Κτηνίατρος Συνδικαλιστής στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο
384 Μπινιώρης Νίκος- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
385 Μπίστης Χρίστος - Δημοσιογράφος
386 Μπλάνας Δημήτρης - Μεταλλειολόγος Μηχανικός
387 Μπλέτσας Γιάννης-φοιτητής
388 Μποζίκας Πάνος - φοιτητής Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
389 Μπόλης Στέφανος, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
390 Μπόνος Στέφανος - Προπτυχιακός φοιτητής
391 Μπότση Τίνα, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης, εργαζόμενη στον επισιτισμό
392 Μπούγος, Χρήστος-φοιτητής
393 Μπούγου Μαρία- φοιτήτρια
394 Μπουκή Ελένη, μέλος Αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ
395 Μπούμπουλη Φανή, πρόεδρος αστικού καταναλωτικού συνεταιρισμού ΣΥΝΖΩ
396 Μπουτούλη Εύη, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
397 Μπούτσικας Στέλιος, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
398 Μυκωνιάτης Γιάννης, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
399 Μυλωνά Γιώργος-Ειδικευόμενος ψυχιατρικής.
400 Μωρίκης Χρήστος - επαγγελματίας γρ. τεχνών
401 Νάνος Βαγγέλης πρόεδρος Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου
402 Νέζου Λίνα-φοιτητής
403 Νιαρχάκος Νιάρχος - Δημ. Σύμβουλος Πετρούπολης
404 Νίκα Γεωργία – Δημ. Σύμβουλος Καματερός- Αγ. Ανάργυροι
405 Νίκα Χαρά-Εκπαιδευτικός- Πρόεδρος ΕΛΜΕ Εύβοιας, Γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Ευβοίας
406 Νικηφορίδη Αγγελική - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
407 Νικολακόπουλος Καλλινίκος- οικονομολόγος (B.Sc. - M.B.A. (banking-finance ) , αναλυτής πληροφοριακών συστημάτων (M.Sc.)
408 Νικολιδάκη Φλώρα- Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
409 Νικολόπουλος Νικοπαύλος -φοιτητής
410 Νικολοπούλου Κωνσταντίνα, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
411 Νικολούδης Δημήτρης, δάσκαλος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά 
412 Νομικός Οδυσσέας άνεργος
413 Νομικού Αλεξανδριανή- φοιτήτρια
414 Νταλακογιώργος Αντώνης- Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού - ΠΕΝΕΝ)
415 Νταλιάνη Κατερίνα- φοιτήτρια
416 Ντόβα, Μυρτώ- φοιτήτρια
417 Ντρενογιάννη Αντωνία- φοιτήτρια
418 Ντρίζος Άγγελος-φοιτητής
419 Ξανθάκη Εύα-Ξενοδοχοϋπάλληλος
420 Ξεκαρδάκη Μαρία - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
421 Ξενόπουλος Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας
422 Ξιφαρά Μαρία μέλος ΔΣ συλλόγου υπαλλήλων εθνικής τράπεζας
423 Ξοπλίδης Παναγιώτης - Γραμματέας του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Ν. Θεσσαλονίκης
424 Ξυδάκης Νίκος, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΗΛΠΑΠ
425 Οικονομάκη Μαρία , εκπαιδευτικός, μέλος ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης
426 Οικονομίδης Κώστας-φοιτητής
427 Οικονόμου Τριαντάφυλλος - ΑΓΡΟΤΗΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
428 Ορτατζόγλου Γιώργος - Πρόεδρος εργαζομένων Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας
429 Παγούδης Γιώργος - Δημοσιογράφος 
430 Παλληκάρης Νίκος – Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου μεταπτυχιακών σπουδαστών ΕΜΠ
431 Παναγιωτάκης Μιχάλης - Πολιτικός Μηχανικός
432 Παναγιώτης Φαμέλης-φοιτητής
433 Παναγιωτίδης Ηλίας-φοιτητής
434 Παναγιωτόπουλος Θοδωρής, Ενεργοί Άνεργοι
435 Παναρέτου Λευτέρης - Μέλος ΔΣ Σωματείου Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ
436 Πάνος Πανάς - Μέλος Δ.Σ. Νομικής ΑΠΘ
437 Πανταζίδης Γιώργος-φοιτητής
438 Πανταζόπουλος Θόδωρος-φοιτητής
439 Παντελίδης Ντινος -  μελος δ.σ. στ συλλόγου εκπ/κων π.ε. θεσ/νικης & μέλος γ.σ. ΑΔΕΔΥ
440 Πάντσιος Άγγελος, μέλος του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
441 Παπαγεωργίου Άρης - Κοινωνιολόγος
442 Παπαγιαννοπούλου Σύλλα - Ιδ. Υπάλληλος – Λισταρος, Κρήτη
443 Παπαδαμαντίου Αγάπιος-φοιτητής
444 Παπαδομιχελάκης Θεοδόσης: μινητης συμβασιούχος στον Δήμο Νέας Ιωνίας
445 Παπαδοπετράκης Ευτύχης , πανεπιστημιακός, μαθηματικός τμήμα πανεπιστημίου Πατρών
446 Παπαδόπουλος Δημήτρης - μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λάρισας
447 Παπαδόπουλος Διονύσης, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
448 Παπαδόπουλος Θρασύβουλος , δάσκαλος
449 Παπαδόπουλος-Σενής Γιάννης, φοιτητής
450 Παπαδοπούλου Βασιλική - Μουσικός
451 Παπαδοπούλου Ελένη-φοιτήτρια
452 Παπαδοπούλου Ελισάβετ Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γ. Ρίτσος (Μολάων)
453 Παπαδοπούλου Μαρία - μέλος αντιφασιστικής πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας-άνεργη
454 Παπαδοπούλου Μαρία, νηπιαγωγός, μέλος Η΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης
455 Παπαευσταθίου Άννα, μέλος Β' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
456 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
457 Παπαθανασίου Αργύρης - ΔΣ εκπ/κων πρωτοβαθμιας Εκπ. Ν. Μαγνησιας
458 Παπαθωμάς Κίμων, μέλος δικτύου Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσ/νίκης 
459 Παπακοσμά Ελισάβετ-φοιτήτρια
460 Παπακωνσταντίνου Πέτρος - Δημοσιογράφος
461 Παπανικολάου Γιώργος-φοιτητής
462 Παπανικολάου Θύμιος - Δημοσιογράφος
463 Παπανικολάου Πάνος- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου, μέλος Δ.Σ . ΕΙΝΑΠ
464 Παπαντώνης Δημήτρης-φοιτητής
465 Παπαπέτρος Πέτρος, συνδικαλιστής βιβλιοϋπάλληλος, Αθήνα
466 Παπαρσένη-Παπαευσταθίου Άννα, εκπαιδευτικός, μέλος Β' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης
467 Παπασπύρου Αργυρώ- φοιτήτρια
468 Παπαστεφανάτος Στάθης- Συνταξιούχος Χημικός
469 Παπαστεφανάτου Ελένη - Συνταξιούχος Χημικός
470 ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
471 Παπαφράγκος Τάσος - φοιτητής
472 Παπαχρήστου Nadja - εμποροϋπάλληλος 
473 Παπαχριστούδη Ματίνα - Δημοσιογράφος
474 Παπαχρόνης Θοδωρής-φοιτητής
475 Παπαχρόνης Παντελής-φοιτητής
476 Παπιγκη Λία - Αναισθησιολόγος ΝΕΕΣ
477 Παππάς Βασίλης Πρόεδρος ΟΕΒΕ ΧΙΟΥ
478 Παρασκευάκη Ιωάννα, μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Σχολής ΔΠΘ
479 Παράσχος Παναγιώτης - Μέλος ΔΣ ΠΣΧΜ
480 Πασαλούκος Κώστας - υδραυλικός/ψυκτικός
481 Πασχάλη Βιβή- Μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ
482 Πασχαλίδης Γιώργος - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
483 Πατέλης Δημήτρης -  πανεπιστημιακός δάσκαλος.
484 Παυλής Στρατής, Γραμματέας Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου
485 Παυλόπουλος Γιώργος- Δημοσιογράφος
486 Παυλόπουλος Δημήτρης-επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας,
487 Πελεκίδης Θεοχάρης, Υπάλληλος Γραφείου
488 Πεντόζη Ζωή- Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας
489 Περδίκης Διονύσιος - Μεταδιδακτορικός ερευνητής, Βερολίνο
490 Περεντίδης Θεόδωρος, Λογιστής - Οικονομολόγος, Ορεστιάδα, Έβρος
491 Πετάση Δανάη - φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
492 Πετράκης Γιάννης - Μαθηματικός 
493 Πετράκης Γιώργος μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Δ Φιλ /φειας Χαλ/ νας
494 Πετροβίτσος Κώστας- Εργαζόμενος ΟΣΥ
495 Πετροκόκκινος Λουκάς , Φυσικός/Ακτινοφυσικός, Μεταδιδάκτορας Ερευνητής Πανεπ. Αθήνας
496 Πετρόπουλος Δημήτρης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ
497 Πετροπούλου Ιωάννα , Εκπαιδευτικός
498 Πεττας Αντωνης  - πρόεδρος Γ ελμε δυτ. Αθήνας 
499 Πισίνας Γιώργος-φοιτητής
500 Πλέσσας Νίκος, τυπογράφος-αυτοαπασχολούμενος
501 ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
502 Πλουμής Ανδρέας, Οικονομολόγος Σύμβουλος επιχειρήσεων 
503 Ποζίδου Ροζαλία, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
504 ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Δάσκαλος Π.Ε. Μαγνησίας
505 Πολύζος Δήμος - δημοτικός υπάλληλος
506 Πολυμερίδου Μαρία - ΔΣ ΕΛΜΕ Λάρισας
507 Πολυχρονιάδης Δημήτρης – Πρώην μέλος Δ.Σ. ΔΟΕ
508 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΟΣ - Ε.Γ ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ
509 Πουλέας Βαγγέλης Συν/χος Πανεπιστημιακός
510 Πράσσος Στέφανος - Επικεφαλής περιφερειακής κίνησης Αντικαπιταλιστική Αριστερά στη Δυτική Μακεδονία
511 Πρέκα Ιωάννα- φοιτήτρια
512 Πρεκετέ Αναστασία -ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
513 Προβελέγγιου Δήμητρα, δασκάλα, μέλος Ζ΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης 
514 Προκόπη Αδριανή , πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Παρθενώνας"
515 Προυσαλίδη Θένια- φοιτήτρια
516 Προυσαλίδης Γιώργος - μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Δ' Αν Αττικής
517 Ρεβύθης Σπύρος πρόεδρος ΣΕΛΜΑ 
518 Ρέκουνας Θάνος-φοιτητής
519 Ρέππα Ντίνα - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
520 Ρέππας Χρήστος , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
521 Ρηγόπουλος Γιώργος επιτροπή Θεσσαλονίκης SOS Χαλκιδική
522 Ρηγόπουλος Κίμων, ηθοποιός
523 Ρηγόπουλος Φραγκίσκος - Μέλος Επιτρ. Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη Χρυσού
524 Ρίζος Μιχάλης – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ - Γραμματέας σωματείου εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου
525 Ρίζου Ντορέτα - Γραμματέας Δ.Σ συλλόγου εργαζομένων πανεπιστήμιου Ιωαννίνων
526 Ροδούλα Κασιδιάρη- φοιτήτρια
527 Ρουμελιώτης Γιάννης-λογιστής
528 Ρούμπας Σπύρος - Μέλος ΔΣ Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πάτρας
529 Ρουσάκη Νάσια - Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
530 ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
531 Ρουχωτά Ελένη - φοιτήτρια
532 Σακαγιάννης Παναγιώτης- Ειδικευόμενος ιατρός ΕΣΥ
533 Σακαλή Όλγα- Πρόεδρος του Συλλόγου ελλήνων αρχαιολόγων
534 Σακελλαροπούλου Αθηνά – Δ.Σ συλλόγου εκπαιδευτικών «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
535 Σαμδάνης Κώστας, μέλος ΔΣ Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, πρώην μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ
536 ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙ-ΦΥΛΗ
537 Σαμπανίκου Εύη , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παν/μιο Αιγαίου
538 Σαραντόπουλος Δημήτρης - Παραγωγός Οπτικοακουστικών Έργων
539 Σαρρή Δήμητρα, μέλος του συλλόγου εργαζομένων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
540 Σεφεριάδης Άγγελος-φοιτητής
541 Σεφερλή Φραντζή Κονδυλία - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
542 Σεφερλής Γιάννης - Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανταρσία στο Δήμο Πύργου
543 Σιαμαντάς Ιάσονας-φοιτητής
544 Σιδέρης Δημήτρης, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
545 Σιώζος Λάμπρος-φοιτητής
546 Σκαμνάκη Νίνα Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
547 Σκαρλάτου Τζένη, σκηνοθέτης
548 Σκλαβούνος Γεράσιμος - πολεοδόμος-χωροτάκτης, συγγραφέας.
549 Σκολαρίγκας Γιάννης, Δασολόγος, μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια.
550 Σκουλαρίκος Γιάννης -Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ, Μέλος Αντιφασιστικού Μετώπου Ηλείας
551 Σκουνάκη Αρετή - Δικηγόρος
552 Σκούρα Άννα-Ιδιωτική εκπαιδευτικός
553 Σκούφογλου Μάνος - Αρχιτέκτωνας
554 Σμήλιος Ηλίας – Δάσκαλος, δημοτ. Σύμβουλος Αμπ/πων-Μενεμένης, πρ. μέλος Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε
555 Σόκλης Νίκος συνταξιούχος
556 Σολδάτος Δημήτρης - Γεν. Γραμμ. Πανελλ. Συλλ. Υπαλλ. Υπουργείου Υγείας
557 Σουκαράς Ευθύμιος-Μαθηματικός
558 Σουνάπογλου Θωμάς, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
559 Σούρμπης Δήμος-φοιτητής
560 Σοφουλάκη Κατερίνα - Ταμίας επιτροπής παραρτήματος μισθωτών τεχνικών Ηρακλείου
561 Σπανούδης Δημήτρης, μέλος του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
562 Σπαρτινός Δημήτρης - Πανεπιστημιακός, Πάτρα
563 Σπυριδάκης Γιώργος - δάσκαλος
564 Σπυρόπουλος Τάσος – Δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μαρουσιού "Εκτός των Τειχών"
565 Στάγκος Κωνσταντίνος - Οργανωτικός γραμματέας του ενωτικού-ταξικού, συνταξιουχικού κινήματος ”η συσπείρωση”, Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
566 Σταθά Γιώτα - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ
567 Σταθόπουλος Μιλτιάδης - Δημοτικός Υπάλληλος
568 Σταματόπουλος Αντώνης - πρώην Πρόεδρος ΣΕΛΜΑ
569 Σταμούλης Δημήτρης-Δημοσιογράφος πρώην μέλος ΔΣ ΕΣΠΗΤ
570 Σταμούλης Κώστας, ΕΔΙΠ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
571 Στατης Κωνσταντίνος -Οικονομολόγος
572 Σταυρόπουλος Άγγελος-φοιτητής
573 ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
574 Στερνάκα Ευαγγελία - Δασκάλα
575 Στεφανάτου Πενταγιώτισσα, Ψυχολόγος, Αιγινήτειο Νοσοκομείο
576 Στεφανής Γιώργος - Μέλος ΔΣ ΟΜΕ ΟΤΕ
577 Στεφανίδου ¨Ολγα συνταξιούχος
578 Στεφανίδου Κωννα, Εκπαιδευτικός, Μέλος Ε' ΕΛΜΕ Αθήνας
579 Στεφανίδου Όλγα, συνταξιούχος.
580 Στεφανίδου Σοφία , αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
581 Στριφτόμπολα  Έλενα- εκπαιδευτικός
582 Συλαϊδής Βασίλης  -Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων INTRACOM
583 Σφενδόνη Ντιάνα - Νοικοκυρά
584 Σφενδόνης Νικόλαος - Συνταξιούχος
585 Σωτήρης Παναγιώτης, Πανεπιστημιακός
586 Ταβουλάρης Δημήτρης - Δημ. Σύμβουλος "Ρήξη και Ανατροπή, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση Ηρακλείου Αττικής"
587 Τάκη Βούλα – Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος-Χώρος Αλληλεγγύης Γυναικών
588 Τάκου Σουλτάνα - Μεταφράστρια
589 Τάνκα Αλεξάνδρα- φοιτήτρια
590 Τασσοπούλου Παρασκευούλα- φοιτήτρια
591 Τενεκίδης Λευτέρης-φοιτητής
592 Τζαβέλας Γιώργος - ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
593 Τζαμαδάνης Γιώργος – Μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
594 ΤΖΑΜΚΙΩΖΗ ΕΥΘΑΛΙΑ - ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
595 ΤΖΑΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
596 Τζανεττάτου, Εύη- φοιτήτρια
597 Τζελαλιδης Γεωργιος εκπαιδευτικος
598 Τζέρπος Νίκος - ΔΣ ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας
599 Τζιάκας Κώστας-φοιτητής
600 Τζίμας Γεώργιος - φοιτητής Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
601 Τζιορτζιώτης Σταύρος - Δημοτικός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα, γραμματέας ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας
602 Τζιουβάρα Ολίβια – Βιολόγος - Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
603 Τζιουβάρας Σωτήρης.Εκπαιδευτικος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
604 Τζουβελέκης Δημήτρης - Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Βοιωτίας
605 Τζώτζης Βασίλης- Άνεργος
606 Τοσουνίδου Δέσποινα - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΣ ΟΕΝΓΕ
607 Τουλγαρίδης Κώστας - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ "Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ"
608 Τουμαράς Δημήτρης Νοσηλευτή ς πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΝοσοκομεΊου Μεσολογγίου
609 Τραγά Στέλλα νηπιαγωγός Γ.Γ συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω
610 Τραντίδης Παντελεήμων – Πολιτικός Μηχανικός Αυτοαπασχολούμενος
611 Τριανταφυλλόπουλου Χριστίνα - μέλος ΔΣ Ενιαίου ΣΥΛΛΌΓΟΥ Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Αττικής
612 Τρούλη Αντιγόνη, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης
613 Τρώντσιου Λίτσα, δασκάλα, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Υπαίθρου Θεσ/νίκης
614 Τσαγκαράτου Αιμιλία – Μέλος Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ – μέλος Δ.Σ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ»
615 Τσαπικούνη Αντιγόνη- φοιτήτρια
616 ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
617 Τσατάλης Δήμος, μέλος Συνδικάτου Εργαζόμενων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
618 Τσελεπής Αντώνης -Άνεργος
619 Τσελεπίδης Σάββας, αρχιτέκτονας, Γ. Γραμματέας Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσ/νίκης 
620 Τσέλιος Σωκράτης-φοιτητής
621 Τσέου Ελένη - Φοιτήτρια Νομικής ΔΠΘ
622 Τσίλιας Ορφέας-φοιτητής
623 Τσιλλιγκίρης Νικηφόρος-φοιτητής
624 Τσιμήγκας Βαγγέλης, μέλος ΔΣ Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
625 Τσιμικλή Αγγελική, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, μέλος Συλλόγου Π.Ε. Αγίου Δημητρίου
626 Τσιρωνά-Σύψα Αρχοντούλα - μέλος ΔΣ Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Εκλέκτορας Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
627 Τσίτκανος Δημήτρης - Πρωτ. Πανελ. Ανεξ. Ταξική Εργατική Κίνηση
628 Τσιφής Κωνσταντίνος – Μέλος ΔΣ Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
629 Τσολάκης Νίκος, μέλος Δ.Σ. Ηλεκτρολόγων- Μηχανολόγων, ΑΠΘ
630 Τσούγκα Παναγιώτα εκπαιδευτικός μέλος της Β ΕΛΜΕ 
631 Τσούρος Ισίδωρος , πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χίου
632 Φαζάκης Στέλιος - (Πρωτοβουλία στη Νίκαια για το "ΟΧΙ" μέχρι το τέλος).
633 Φαμελιάρη Δέσποινα- φοιτήτρια
634 Φαρμακίδη Φούλα - Οικονομολόγος
635 Φιλιππάκης Γιώργος- Δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ. ΕΣΥΕΑ
636 Φιλιππιδάκη Δέσποινα, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
637 Φιλίππου Δημήτριος - Άνεργος
638 Φιλίππου Στέλιος - Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου
639 Φινέτης Κανέλλος-Μηχανολόγος Μηχανικός
640 Φλέγκας Ευθύμης-φοιτητής
641 Φλιωκας Κωνσταντινος-Υδραυλικος
642 Φλογέρα Ζωή , βοηθός εργαστηρίου στη NIOZ, Netherlands
643 Φραγκάκης Εμμανουήλ, ταμίας της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, γιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου Χανίων
644 Φραγκούλης Γιάννης- Ασφαλιστικός Σύμβουλος
645 Φραντζής Αναστάσης- Εργάτης
646 Φύτρος Πέτρος - Μέλος ΔΣ Ε΄ΕΛΜΕ
647 ΦΩΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ και ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΜΕ-ΟΤΕ
648 Φώντας Αυγερινός, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης
649 Φωτεινόπουλος Σταύρος – Ηλεκτρολόγος μηχανικός
650 Φωτεινός Γιάννης-φοιτητής
651 Φωτιάδου Χρύσα – Αρχιτέκτονας τοπίου
652 Φωτίου Γιώργος - εκπαιδευτικός Λάρισα
653 Χάκκας Γιάννης, Γιατρός Ακτινοδιαγνώστης
654 Χαλαμπαλάκη Ιωάννα
655 Χαλβατζιδάκης Δημήτρης, μέλος ΔΣ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Αριστοτέλης
656 Χαλιμούρδα Αντιγόνη - μέλος ΕΛΜΕ Βοιωτίας
657 Χαμηλάκη Κατερίνα - Περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας
658 Χαντζή Μαρία, ιδιωτ. εκπαιδευτικός, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτ. Εκπ/κών
659 Χαραλαμπίδη Μελίνα- φοιτήτρια
660 Χαραλαμπίδου Σοφία, καλλιτέχνης, μουσικοπαιδαγωγός, εκπαιδευτικός ΠΕ
661 Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης - Δημοσιογράφος - εκδότης περιοδικού "unfollow"
662 Χαραλαμποπούλου Στέλλα- φοιτήτρια
663 Χάρης Μανόλης - Απολυμένος Ελλην. Χαλυβουργίας
664 Χαρμίδου Μαριλένα - άνεργη
665 Χαρτοφύλαξ Γιώργος - Ηλεκτρολόγος
666 Χατζηαθανασιάδου Βούλα – συνταξιούχος εκπαιδευτικός
667 Χατζηγιακουμής Ιάκωβος-φοιτητής
668 Χατζηγιαννάκος Μπάμπης – Τεχνικός μηχανημάτων έργου – Μέλος ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια
669 Χατζής Χρήστος  - Οικοδόμος
670 Χατζηστεφάνου Άρης - Δημοσιογράφος
671 ΧΟΛΕΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δασκάλα ΠΕ Μαγνησίας
672 Χονδροκούκης Μιχάλης - Iδ. εκπαιδευτικός
673 Χόνδρου Νίκη - Ταμίας ΔΕ παραρτήματος Β.Ε. του ΣΕΚΑ
674 Χουλιαρά Αναστασία - αν. Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης
675 Χρηστίδου Χρηστίνα – ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΜΟΔ (ΕΣΠΑ)
676 Χρήστος Ανδρικόπουλος-φοιτητής
677 Χρήστος Ντίνος - Συνταξιούχος ακόμα ενεργός
678 Χρήστου Τάκης, Άνεργος
679 Χριστοδουλοπούλου Ευθυμία - εκπαιδευτικός
680 Χριστοπούλου Ελένη, Εκπαιδευτικός
681 Χριστοφορίδης Παναγιώτης -Οικονομολόγος
682 Χριστοφόρου Νίκος, Γραμματέας Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λαγκαδά, αιρετός ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσ/νίκης  
683 Χρυσάφης Νίκος, Πρόεδρος Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
684 Χρύση Ζωή- φοιτήτρια
685 Χρυσός Αντώνης - Μέλος του ΔΣ του ΣΙΕΛ Β. Ελλάδας
686 Ψαραντωνάκης Μιχάλης











Δεν υπάρχουν σχόλια: