Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι εξέδρες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ

Θύρα 7 



Ξεκάθαρη θέση για τα πολιτικά τεκταινόμενα παίρνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Με κοινή ανακοίνωσή τους, 18 σύνδεσμοι τονίζουν ότι θα ψηφίσουν «Όχι» στο δημοψήφισμα και εξηγούν τους λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς.

Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους, να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι “άτυχοι της υπόθεσης”, η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα…

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ, αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού, τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, “LEMMY” ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ».

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ORIGINAL-21

Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός…
Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή !
Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι

και προσκυνημένοι.
Το ραντεβού μας αύριο στο Δωματιάκι μας στις 18:30 και ΟΛΟΙ μαζί κατηφορίζουμε για Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση
την αγαπημένη μας πλατεία.


ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΛΑΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ....ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΘΥΡΑ 13

ΑΡΗΣ

To δημοψήφισμα της Κυριακής δεν είναι απλά μια γνώμη. Είναι η μάχη ενός λαού. Ως οπαδοί του ΑΡΗ έχουμε μάθει να είμαστε μια ζωή εκτός κατεστημένου, εκτός κέντρων αποφάσεων, εκτός διαφθοράς, εκτός συστήματος. Δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τίποτα άλλο πέραν του ΟΧΙ. Θα είναι το μήνυμα ενός λαού στους υπόλοιπους λαούς και το μήνυμα αυτό είναι πέρα από μικροσυμφέρονται και προσωπικά κέρδη.
Λέμε ΟΧΙ για όσους σκότωσε το σύστημα αυτά τα χρόνια.
Λέμε ΟΧΙ για όσους ανάγκασε να μεταναστεύσουν.
Λέμε ΟΧΙ για όσους πεινάνε.
Λέμε ΟΧΙ για όσους έχασαν τις δουλειές τους.
Λέμε ΟΧΙ για όσους εργάζονται υπό καθεστώς δουλείας.

Το ΟΧΙ θα είναι τόσο δυνατό που θα ξεπεράσει κάθε προπαγάνδα του συστήματος και της ιδιωτικής τηλεόρασης. Θα αντηχήσει στα σιχαμερά αυτιά κάθε γλοιώδη δημοσιορουφιάνου, κάθε καθυστερημένου Άδωνη, κάθε λαμογιού πολιτικού.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΗΣ

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O λόγος που δεν έχουμε σχολιάσει κάτι τόσο καιρό ήταν γιατί περιμέναμε να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα
Δυστυχώς οι εξελίξεις κύλησαν όπως τις περιμέναμε.Από τη μία είχαμε τη διεθνοποιημένη χρηματοπιστωτική δικτατορία που προσπαθούσε όλη τη βδομάδα να δείξει πόσο νοιάζεται για μας και απο την άλλη είχαμε την ''αξιοσέβαστη'' αντιπολίτευση,η οποία.τρομακρατούμενη από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος,αποφάσισε να βάλει μπροστά το μεγάλο της όπλο,που δεν είναι άλλο απο τα ΜΜΕ.Έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη σειρά τρομοκρατίας προς το κόσμο,Με συνεχείς ρεπορτάζ από τις ουρές των ΑΤΜ,με συνεντεύξεις βουλευτών και οικονομολόγων,αλλά και με δηλώσεις γνωστών celebrities προσπαθούν με κάθε τρόπο να προβάλουν το ΝΑΙ σαν την μοναδική λύση σωτηρίας.τα ''δημοκρατικά'' αυτα κανάλια λοιπόν,οπώς θεωρεί το mega η κυρία Σαράφογλου,αφιέρωσαν στο σύνολο τους 43 λεπτα για τη συγκέντωση των υποστηρικτών του ΝΑΙ και μόλις 8μιση λέπτα για την αντιστοιχη του ΟΧΙ(εκ των οποίων τα 4μιση ήταν από την ΕΡΤ)....Οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής λοιπόν δίνουν ρεσιτάλ με απώτερο σκοπό να υπηρετήσουν δανειστές και κρατικούς σχηματισμούς που μα ςοδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που εδω και 5 χρόνια δεν αφιέρωσαν ούτε ένα λέπτο για τις ουρές στα συσίτια του δήμου,για τις αυτοκτονίες αλλά και τις εκατοντάδς σκήνες εξαθλίωσης που διαδραματίζονταν στη χώρα μας.Αντί αυτ ού κεντρικό σύνθημα τους στα νυχτερινά δελτία είδησεων ήταν ΄΄η ανάπτυξη έρχεται''...Ε ΟΧΙ ρε πούστηδες φτάνει πια.ΟΧΙ άλλη κοροιδία,ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ...
Kαι μέσα σ όλο αυτό το χαμό έχουμε και τα χρυσά αυγά...είναι φανερό πως με το όχι αποσκοπούν να πάρουν το λαό με το μέρος τους,σε μια δύσκολη κοινωνικοοικονομίκη εξαθλίωση που επικρατεί.Οσό για τον μελλοντικό πρωθυπουργό μας(όπως τον προορίζουν) κ.Θεοδωράκη ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές των ''ανωτέρων του''
Εμείς λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε θέση σ αυτό το κοινωνικό ζήτημα που εκτυλίσσεται.Καμία από τις δυο λύσεις δεν θα μας οδηγήσει με βεβαιοτητα στην ευημερία αλλά όπως είπε κάποτε και ο Μαρξ καλύτερα ένα άθλιο τέλος πάρα μια αθλιότητα δίχως τέλος...
Y.Γ. Το κείμενο αυτό δεν αποτελεί ανακοίνωση της Θυρας 7 αλλά μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού.
ΣΕΧΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: