Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα Πολυγύρου για το Δημοψήφισμα


ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


  Η Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου, δεν θα μπορούσε να μείνει ανέκφραστη αυτές τις σημαντικές στιγμές. Ως επιτροπή που χαρακτηρίζεται τόσο από την ποικιλία πολιτικών αφετηριών και ιδεολογιών, όσο και από ηλικιακό, κοινωνικό και επαγγελματικό εύρος, οφείλουμε να τοποθετηθούμε για μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που έχουμε κληθεί να πάρουμε. Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει στηθεί από τα εγχώρια ΜΜΕ, από τους πολιτικούς υπαίτιους για την κατάντια της χώρας και από τους διεθνείς εκβιαστές ΕΕ,ΕΚΤ και ΔΝΤ, καλούμαστε, παρά τις διαφωνίες μας, να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

  Το ΝΑΙ εκφράζει τη λογική που οδήγησε την ελληνική κοινωνία σε ανεργία, πείνα, εξαθλίωση. Που πούλησε το μέλλον της Χαλκιδικής στην Eldorado και τον Μπόμπολα. Που διέλυσε το μοναδικό νοσοκομείο του νομού. Που ξεπούλησε τα φιλέτα της Χαλκιδικής.

  Το ΟΧΙ μας δίνει την ελπίδα και την ευκαιρία να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση θέλει να μας βάλει σε μνημόνια. Μας δίνει την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας.

  Εύκολος δρόμος δεν υπάρχει. Η πολιτική της αφαίμαξης, του ξεπουλήματος, της εκδούλευσης και της εξαθλίωσης δεν πρέπει να συνεχιστεί με απανωτά ναι. Το ΟΧΙ της Κυριακής θα αποτελέσει βάση για νέους αγώνες και όχι ψήφο εμπιστοσύνης. Στον δρόμο και στο βουνό θα παλέψουμε για τις τύχες μας, χωρίς να αναθέτουμε σε κανέναν να μας σώσει. Για μας το δίλημμα είναι ξεκάθαρο και η απάντηση απλή:

  Θέλουμε ένα βαρύτερο μνημόνιο ή να διατηρήσουμε την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο;

  Η Επιτροπή Αγώνα Πολυγύρου λέει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ

· ΟΧΙ στους εκβιασμούς από ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ

· ΟΧΙ σε όλα μνημόνια, ξένα και ντόπια

· OXI σε όσους μας έφεραν ως εδώ

· ΟΧΙ στους μονοδρόμους

· ΟΧΙ στην πολιτική μεγαλοσυμφερόντων

· ΟΧΙ στην καταστροφή αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής

· ΟΧΙ στην αποχή και την αποποίηση ευθυνών


Στις 5 Απρίλη θα συμμετέχουμε ενεργά όπως πάντα και θα πούμε ΟΧΙ στην κρεμάλα που μας ετοιμάζουν.

πηγή respentza

Δεν υπάρχουν σχόλια: