Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αριστερή Συσπείρωση - Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους δικηγόρους



Από Αριστερή Συσπείρωση

Η Αριστερή Συσπείρωση καταδικάζει και καταγγέλλει απερίφραστα την παράνομη στάση και απρόκλητη καταστολή της αστυνομίας, κατά του κινήματος αλληλεγγύης και υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας από τα αρπακτικά των Τραπεζών, της Κυβέρνησης και της Τρόικα, χθες 10 Δεκέμβρη, ημέρα «διεξαγωγής» των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη στο ισόγειο των δικαστηρίων.
Αποκορύφωμα της φασίζουσας πρακτικής που υιοθετεί μόνιμα η Κυβέρνηση απέναντι στην αγωνιζόμενη κοινωνία, αποτέλεσε η στοχοποίηση, σύλληψη, βιαιοπραγία και «κατασκευή» κατηγορητηρίου εναντίον του συντρόφου μας Γιώργου Τζαμαδάνη, μέλους του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, γνωστού για την πολυετή συνεισφορά του στο κίνημα και τη μαχητική δικηγορία.
Η Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, μαζί με δεκάδες κόσμου, επιχείρησαν να ματαιώσουν τη συνεργασία κυβέρνησης και δικαστικής εξουσίας, με στόχο την επιτάχυνση εκατοντάδων πλειστηριασμών. Χτυπήθηκαν άγρια από Κυβέρνηση, Δικαστές, Αστυνομία που ενεργούν πια απροκάλυπτα με μόνο στόχο τα συμφέροντα των Τραπεζιτών.
Η «διεξαγωγή» της διαδικασίας των πλειστηριασμών μέσα στα δικαστήρια, παρουσία πολλών διμοιριών των ΜΑΤ , είναι το τελευταίο «ασφαλές» καταφύγιο των Τραπεζών προκειμένου να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή. Οι τελευταίες κυβερνητικές ρυθμίσεις που «απλοποιούν» την αρπαγή της ακίνητης περιουσίας ανέργων, ανήμπορων και υπερχρεωμένων από την τραπεζική τοκογλυφία ιδιοκτητών, ολοκληρώνονται με την κορύφωση του αυταρχισμού και του φασισμού.

Δεν μας τρομοκρατούν, δεν μας φοβίζουν, μας πεισμώνουν. Ο αγώνας για την προάσπιση της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη, μέχρι να βάλουμε τέλος στην πολιτική εξαθλίωσης της Κοινωνίας, μέχρι να στείλουμε στον αγύριστο Κυβέρνηση, ΕΕ, Κεφάλαιο.

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση των κατηγοριών εναντίον του Γιώργου Τζαμαδάνη μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αριστερής Συσπείρωσης

Αριστερή Συσπείρωση
11 Δεκέμβρη 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: