Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ




Άλλα τρία «χαρτιά» εκφοβισμού και τρομοκρατίας, έφτασαν σήμερα για τους αγωνιστές της Χαλκιδικής. Άλλη μία προσπάθεια να λυγίσει αυτό το τεράστιο κίνημα κάτω από την πίεση της δήθεν νομιμότητας. Με διαδικασίες βιαστικές και ύποπτες προσπαθεί η καθοδηγούμενη δικαιοσύνη να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ELDORADΟ και των υποτελών της.

Γίνεται πλέον αντιληπτό, ακόμη και σε όσους θεωρούσαν ότι το κίνημα δεν έχει ούτε σκοπό, ούτε λογική, ούτε ελπίδα νίκης ότι το σύστημα δεν έχει άλλον τρόπο από το να προσπαθήσει να σκορπίσει τον πανικό και την αμφιβολία. Μηπως να σταματούσαμε, να ηρεμήσουν τα πράγματα; Μήπως να ρίχναμε ρυθμούς μέχρι να αποσυρθούν οι κατηγορίες; Μήπως χάνουμε περισσότερα από όσα θα κερδίζαμε;

Σε όλα αυτά οι αγωνιστές της Χαλκιδικής έχουν ήδη απαντήσει με τη στάση τους. Έχουν ήδη αποδείξει ότι θα είναι πάντα στις επάλξεις. Θα είναι μία οικογένεια απέναντι σε κάθε δικαστήριο, σε κάθε «χαρτί», σε κάθε πολιτικό που θα απειλήσει τους δικούς της.

Όλοι και όλες πρέπει να συμμετάσχουμε, με κάθε δύναμη που μας έχει απομείνει, στον αγώνα. Οι αγωνιστές που κυνηγά η δικαιοσύνη μας χρειάζονται δίπλα τους.


·         Κάτω τα χέρια απ’ τους αγωνιστές. Το δίκιο δεν δικάζεται, οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται.

·         Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες από τους διωκόμενους αγωνιστές.

·         Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία


Ρηγόπουλος Φραγκίσκος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής


Δεν υπάρχουν σχόλια: