Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ζάκυνθος - Η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές


Από http://ermisnews.gr/

Mε επιτυχία έγινε το Σαββατο 10/5 στο ξενοδοχείο DIANA η κεντρική εκδήλωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος φίλων και μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια.
Στην Εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Βασικές Αρχές της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια για τις περιφερειακές εκλογές και οι Αρχές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Ευρωεκλογές.
Οι Ομιλητές κάλεσαν τον λαό της Ζακύνθου να στηρίξουν την Αντικαπιταλιστική Αριστεράς στα Ιόνια στις 18 ΜΑΗ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 25 ΜΑΗ.
Ανέφεραν ότι η παρέμβαση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σταματάει στις εκλογές αλλά συνεχίζεται και μετά σε όλες τις κοινωνικές μάχες σε όλους τους χώρους εργασίας
Η Ευανθία Γαιτανίδου υπ Περιφερειάρχης, παρουσιάζοντας τις θέσεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια ανέφερε ότι η σωτηρία του λαού είτε σε τοπικό είτε σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Έξοδο από την Ε.Ε και το Ευρώ , δεν μπορεί να υπάρχει διαχείριση μέσα στην ΕΕ και ότι οι λύσεις δεν μπορεί να μετατίθενται στο απώτερο μέλλον αλλά θα πρέπει τώρα να υπάρχει ένα κίνημα Ρήξης και Ανατροπής με την Συγκυβέρνηση την ΕΕ και την ΤΡΟΪΚΑ.
Ο Διονύσης Κλάδης ΥΠ. Περιφερειάρχης ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανέφερε ότι το Τιμόνι της Οικονομίας και σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο θα πρέπει να το πάρει ο κόσμος της δουλείας, ότι καμία δήθεν «αριστερή » κυβερνητική αλλαγή δε θα αλλάξει την κατάσταση για τον λαό , παρά μόνο αν βγούμε από την ΕΕ και το Ευρώ και διώξουμε την Συγκυβέρνηση κα την ΤΡΟΙΚΑ θα υπάρχει πραγματική ανατροπή προς όφελος του λαού.
Ακόμα ανάφερε ότι τα επιμέρους τοπικά Ζητήματα όπως είναι η Διαχείριση των Απορριμμάτων ,του νερού , οι Μεταφορές και ο Τουρισμός είναι ζητήματα Τα οποία δεν θα πρέπει να γίνουν παιχνίδι από τους εκάστοτε τοπικούς Άρχοντες για το συμφέρον ιδιωτικών εταιριών αλλά θα πρέπει να έλθουν στα χέρια του λαού και να είναι για όλους τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους νέους ,τους συνταξιούχους και τους μετανάστες.
Ο Χρήστος Αργύρης ΥΠ. Ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσίαση τις πολιτικές θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ευρωεκλογές και κάλεσε τον λαό της Ζακύνθου να δώσει και στην κάλπη των ευρωεκλογών ένα μήνυμα Ανατροπής με την ΕΕ και κάλεσε το κόσμο να συμμετέχει με όλες τους τις δυνάμεις στις επόμενες κινητοποιήσεις που γίνονται για την Δημόσια Υγεία η οποία θα πρέπει να είναι ελεύθερη για όλο το λαό , τους άνεργους τους συνταξιούχους και τους μετανάστες.

Στο τέλος παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια για τη Ζάκυνθο. Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από αγωνιστές μέσα από τα κινήματα και τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

• ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΑ’Ι’ΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, Οικονομολόγος


• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Μεταλλειολόγος Μηχανικός – Μέλλος ΔΣ Συλλόγου Τεχνικών Επιστημόνων Βιομηχανίας

•ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΑΜΠΕΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΚΟΥΤΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΣΠΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΤΣΟΥΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: