Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις Δ.Ε. - ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΓΥΡΝΑ!



Δελτίο τύπου σχετικά με την εξέλιξη των Γενικών Συνελεύσεων
Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2013


Από το μεσημέρι εξελίσσονται μαζικές Γενικές Συνελεύσεις σε όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας. Η πρόταση για απεργία διαρκείας, με τη μορφή πενθήμερων επαναλαμβανόμενων και ενδιάμεσες Γενικές Συνελεύσεις, παίρνει το ποσοστό 91% των ψήφων, στο 36% των ΕΛΜΕ, που έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες τους μέχρι στιγμής!

Το απεργιακό ποτάμι ξεκίνησε και πίσω δε γυρνά!

Τώρα όλοι μαζικά στις Γενικές Συνελεύσεις που απομένουν. Συσπειρωμένοι στις απεργιακές μας επιτροπές, να περιφρουρήσουμε τις αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων, να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα χέρια μας. Να ενημερώσουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Να απλώσουμε χέρι συντονισμού σε όλους τους αγωνιζόμενους κλάδους, τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Τους ανέργους, τη νεολαία. Να καλέσουμε όλη την κοινωνία να πλαισιώσει με τις προσδοκίες και την οργή της, τον αγώνα ελπίδας που ξεκινάμε αποφασιστικά.
Κάθε συνάδελφος, να πάρει δυναμικά τη θέση του στο μπλοκ του αγώνα, για μόρφωση, δουλειά, δημόσια, κοινωνικά αγαθά, ελευθερία. Για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Για να σπάσει ο φόβος και η υποταγή και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα.

Όλοι μαζί, μαχητικά, αποφασιστικά! Θα τους νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: